کته گوجه فرنگی رژیمی
نسخه سبکتر کته گوجه با کمترین چربی و بدون گوشت.
مواد لازم
- برنج: 2 لیوان
- گوجه فرنگی رندهشده: 4 عدد
- پیاز: 1 عدد
- رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه
دستور پخت
-
۱
1. برنج را شسته و در قابلمه بریزید.
-
۲
2. گوجهها، پیاز ریز و رب گوجه را اضافه کنید.
-
۳
3. روغن زیتون و ادویه را بزنید.
-
۴
4. آب به اندازهٔ یک انگشت بالاتر از برنج اضافه کنید.
-
۵
5. با حرارت بالا بگذارید جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و تا پخت کامل (30 دقیقه) بگذارید.
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!