منوی سایت

آش رشته گیاهی

آش رشته گیاهی

آش رشته بدون گوشت و کشک — نسخه سالم و گیاهی از غذای سنتی ایرانی.

115 دقیقه
6 نفر
310 کالری
متوسط

مواد لازم

  • رشته: 200 گرم
  • عدس، نخود، لوبیاچیتی: هر کدام 50 گرم
  • سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز): 300 گرم
  • پیاز تفت‌داده: 2 عدد
  • رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل

دستور پخت

  1. ۱

    1. حبوبات را با آب بپزید تا نیم‌پز شوند.

  2. ۲

    2. سبزی‌ها را تفت دهید و به قابلمه اضافه کنید.

  3. ۳

    3. رشته‌ها را پس از 5 دقیقه آبکش کنید و به آش اضافه کنید.

  4. ۴

    4. آرد سوخاری را با آب کمی مخلوط کرده و به آش اضافه کنید.

  5. ۵

    5. با پیاز داغ تفت‌داده تزیین کنید.

نظرات (0)

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!

دستورهای مشابه