منوی سایت

میگوی پفکی با سس لیمو و عسل

میگوی پفکی با سس لیمو و عسل

نسخه ایرانی‌شده‌ی میگوی پفکی آسیایی — میگوهای ترد و سبک با پوشش نشاسته و سس ترش‌عسل!

25 دقیقه
3 نفر
280 کالری
متوسط

مواد لازم

  • میگوی تمیزشده: 500 گرم
  • نشاسته ذرت: 1 لیوان
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • سس لیمو-عسل: عسل 2 ق.غ، آب لیمو 2 ق.غ، سس سویا 1 ق.غ
  • نمک، فلفل، پودر سیر

دستور پخت

  1. ۱

    1. میگوها را با نمک و فلفل بچشانید.

  2. ۲

    2. در مخلوط تخم‌مرغ و نشاسته غلطانده، سریعاً در روغن داغ سرخ کنید تا پف کنند.

  3. ۳

    3. سس لیمو-عسل را گرم کنید.

  4. ۴

    4. میگو را در سس بچرخانید و داغ سرو کنید.

نظرات (0)

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!

دستورهای مشابه