خورش بادمجان سنتی
خورش بادمجان ایرانی با گوشت، گوجه و ترشی سماق — غذای خانگی اصیل.
مواد لازم
- گوشت گوسفند: 500 گرم
- بادمجان: 4 عدد بزرگ
- پیاز: 2 عدد
- گوجه فرنگی: 3 عدد
- سماق: 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
- نمک، زردچوبه
دستور پخت
-
۱
1. بادمجانها را نمک بزنید و بگذارید آب تلخ خود را بدهند.
-
۲
2. گوشت را با پیاز و زردچوبه تفت دهید.
-
۳
3. گوجه و رب گوجه را اضافه و بپزید.
-
۴
4. بادمجانها را سرخ کنید و به خورش اضافه کنید.
-
۵
5. 45 دقیقه با حرارت ملایم بپزید و سماق را قبل از سرو بپاشید.
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!