فیش آند میش هرمزگانی
غذای ساحلی خوشمزه و سالم منطقه جنوب ایران با ماهی تازه و سس مخصوص.
مواد لازم
- فیلۀ ماهی سفید: 400 گرم
- پیاز: 1 عدد
- سیر: 3 حبه
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
- زیتون زرد: 10 عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه، هل: به میزان لازم
- روغن زیتون
دستور پخت
-
۱
1. ماهی را نمک و فلفل بزنید و کمی بگذارید استراحت کند.
-
۲
2. پیاز، سیر و گوجه را رنده کنید و با رب گوجه و هل تفت دهید.
-
۳
3. ماهی را در میان سس بچینید و با درب ببندید تا 20 دقیقه بپزد.
-
۴
4. در پایان زیتون را اضافه کنید.
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!