منوی سایت

آش هویج گیلانی

آش هویج گیلانی

آش هویج شمالی با طعم سیر، نعناع و جعفری — غذای خاص گیلان برای فصل سرما.

80 دقیقه
4 نفر
240 کالری
متوسط

مواد لازم

  • هویج: 500 گرم
  • برنج: نیم لیوان
  • عدس: 50 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 4 حبه
  • جعفری تازه: 1 بسته
  • نعناع خشک: 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک، فلفل

دستور پخت

  1. ۱

    1. هویج را رنده کنید.

  2. ۲

    2. برنج و عدس را با آب بپزید تا نیم‌پز شوند.

  3. ۳

    3. پیاز و سیر را تفت دهید و به قابلمه اضافه کنید.

  4. ۴

    4. هویج، جعفری و نعناع خشک را بزنید.

  5. ۵

    5. 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.

نظرات (0)

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!

دستورهای مشابه