آبگوشت سنتی
آبگوشت سنتی ایرانی با گوشت، نخود و لوبیا، همراه با سبزی خوردن و نان.
مواد لازم
- گوشت سینه گوسفند: 600 گرم
- لوبیا سفید: 100 گرم
- نخود: 100 گرم
- سیبزمینی: 2 عدد
- گوجهفرنگی: 2 عدد
- پیاز: 2 عدد
- نمک، زردچوبه
دستور پخت
-
۱
1. گوشت، حبوبات و پیاز را در قابلمه با آب سرد بریزید.
-
۲
2. پس از جوش آمدن، کفگیری کنید.
-
۳
3. سیبزمینی و گوجه را اضافه کنید و حدود 3 ساعت بپزید.
-
۴
4. گوشت و سبزیجات را له کنید و با سبزی خوردن سرو کنید.
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!