طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه
کیک سیب و دارچین عطر فوق العادهای دارد و مناسب فصل پاییز است.
به گزارش خبربانو٬ کیک سیب و دارچین یکی از دسرهای همه پسند است
میتوانید با صرف زمان و هزینه کم این کیک خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید
مواد لازم: شکر: یک پیمانهشیر یا آب: یک پیمانهروغن: یک پیمانهوانیل: ۱/۳ ق چبیکینگ پودر: یک قاشق چایخوریآرد: دو و نیم پیمانهسیب: متوسط دو عدددارچین: ۳ ق چ طرز تهیه: ابتدا سیبها را رنده کنید و با مقداری شکر بپزید و در انتها به آن یک ق چ دارچین اضافه کنید.تخم مرغهایی که به دمای محیط رسیده را با شکر و وانیل با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا رنگ مواد کاملا روشن شده و تقریبا حجمشون دو برابر شود و مخلوط کشدار شود واکنون ما بقی دارچین را اضافه کنید و هم بزنید.در این مرحله آب یا شیر و روغن را اضافه کنید و با دور کُند همزن برقی در حد چند ثانیه مواد را هم بزنید.آردمخلوط شده با بیکینگ پودر را طی دو مرحله کمکم به مخلوط اضافه کنید و با دور کُند همزن در حدی که مخلوط شوند هم بزنید.ته قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاچید ٬ حالا نیمی از مواد را داخل قالب بریزید و پوره سیب را به آرامی روی آن پهن کنید و بعد مابقی مواد را داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت ۵۰ دقیقه ٬ در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.پس از ۱۵ دقیقه بعداز خارج کردن کیک از فر آن را از قالب خارج کنید و بعد از سرد شدن کامل برش بزنید و با پودر قند تزیین کنید.نکات مهم:حتما مواد را یک ساعت قبل از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.لایه موادی که توی قالب میریزید نازک نباشد تا سیبها ته کیک نروند.مخلوط آرد و بیکنیگ پودر را سه بار الک کنید و بعد به مواد اضافه کنید
میتوانید با صرف زمان و هزینه کم این کیک خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید
مواد لازم: شکر: یک پیمانهشیر یا آب: یک پیمانهروغن: یک پیمانهوانیل: ۱/۳ ق چبیکینگ پودر: یک قاشق چایخوریآرد: دو و نیم پیمانهسیب: متوسط دو عدددارچین: ۳ ق چ طرز تهیه: ابتدا سیبها را رنده کنید و با مقداری شکر بپزید و در انتها به آن یک ق چ دارچین اضافه کنید.تخم مرغهایی که به دمای محیط رسیده را با شکر و وانیل با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا رنگ مواد کاملا روشن شده و تقریبا حجمشون دو برابر شود و مخلوط کشدار شود واکنون ما بقی دارچین را اضافه کنید و هم بزنید.در این مرحله آب یا شیر و روغن را اضافه کنید و با دور کُند همزن برقی در حد چند ثانیه مواد را هم بزنید.آردمخلوط شده با بیکینگ پودر را طی دو مرحله کمکم به مخلوط اضافه کنید و با دور کُند همزن در حدی که مخلوط شوند هم بزنید.ته قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاچید ٬ حالا نیمی از مواد را داخل قالب بریزید و پوره سیب را به آرامی روی آن پهن کنید و بعد مابقی مواد را داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت ۵۰ دقیقه ٬ در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.پس از ۱۵ دقیقه بعداز خارج کردن کیک از فر آن را از قالب خارج کنید و بعد از سرد شدن کامل برش بزنید و با پودر قند تزیین کنید.نکات مهم:حتما مواد را یک ساعت قبل از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.لایه موادی که توی قالب میریزید نازک نباشد تا سیبها ته کیک نروند.مخلوط آرد و بیکنیگ پودر را سه بار الک کنید و بعد به مواد اضافه کنید
کامنت ها
یادداشت