با غذاهای اسپانیایی یک آخر هفته متفاوت را تجربه کنید
در این بخش از آشپزی آخر هفته با طرز تهیه منوی غذایی اسپانیایی خوشمزه و لذیذ آشنا خواهید شد که امیدواریم این ست غذایی مورد توجه شما همراهان عزیز و گرامی قرار بگیرد.
The post با غذاهای اسپانیایی یک آخر هفته متفاوت را تجربه کنید appeared first on آرگا.
سوپ اسفناج و جوجه کباب اسپانیایی و دسر پان اسپانیا منوی خوشمزه ای را تشکیل می دهند و شما می توانید برای ایجاد تنوع در آشپزی آخر هفته تان این منوی غذایی لذیذ را در منزل تهیه نمایید
پیشنهاد آشپزی با ست غذایی اسپانیایی غذاهای اسپانیایی تنوع زیادی دارند و اگر پیش غذا و غذای اصلی و دسر اسپانیایی با دقت زیادی تهیه شوند شما می توانید در آخر هفته اعضای خانواده تان را به سرو ست غذایی لذیذی دعوت نمایید
دستور تهیه سوپ اسفناج و خامه سوپ اسفناج و خامه از انواع پیش غذاهای اشتهاآور است و شما می توانید این نوع سوپ را در منزل به راحتی تهیه نمایید و از مهمان ها و اعضای خانواده تان پذیرایی ویژه ای را داشته باشید
مواد لازم روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری اسفناج ساطوری شده : نیم کیلوگرم پیاز متوسط ساطوری شده : ۱ عدد لیموترش : ۱ عدد خامه : ۱ پیمانه شوید ساطوری شده : سه قاشق غذاخوری خیار متوسط ساطوری شده : دو عدد پنیر پارمزان یا پنیر موتزارلا رنده شده : ۴ قاشق غذاخوری فلفل : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه برای پخت سوپ اسفناج و خامه ابتدا روغن را درون تابه ای مناسب بریزید و تابه را روی حرارت متوسط شعله گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را تفت دهید و اسفناج را به پیاز بیفزایید و مخلوط مواد را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر تفت دهید
در این مرحله پیاز و اسفناج را به کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز به صورت پوره درآورید سپس دوباره مخلوط این مواد را درون تابه بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید و دو پیمانه آب به مخلوط مواد سوپ بیفزایید و اجازه دهید تا سوپ به مدت ۲۰ دقیقه پخته شود
در این مرحله از طرز تهیه سوپ اسفناج ، خامه و لیموترش را به سوپ بیفزایید و سوپ را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا خنک شود سپس خیار و شوید و پنیر رنده شده را به همراه نمک و فلفل به سوپ اسفناج بیفزایید و سوپ را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و به کمک روش های تزیین سوپ آن را تزیین نمایید
دستور تهیه جوجه کباب اسپانیایی جوجه کباب از انواع غذاهای مجلسی و پرطرفدار می باشد و شما می توانید برای طرز تهیه جوجه کباب از روش های مختلف فرنگی و ایرانی استفاده نمایید
مواد لازم برای ۴ نفر پودر زیره : ۱/۲ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز : ۱/۲ قاشق چایخوری سیر ساطوری شده : دو حبه پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری آبلیمو : دو قاشق غذاخوری روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری سینه مرغ : نیم کیلوگرم نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم طرز تهیه جوجه کباب اسپانیایی برای تهیه جوجه کباب اسپانیایی ابتدا ادویه ها را به همراه آبلیمو و روغن و فلفل و نمک درون ظرفی مناسب بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید سپس سینه مرغ را به اندازه مکعب های ۲ سانتی برش بزنید
هر دو یا سه عدد سینه مرغ را به یک خلال دندان بکشید و سیخ های جوجه را درون ظرفی مناسب قرار دهید و مایه طعم دهنده را روی تکه های سینه مرغ بریزید و ظرف حاوی سینه مرغ را به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود
در این مرحله از طرز تهیه جوجه کباب سیخ های کوچک را روی منقل یا توری کباب کنید
اگر تمایل دارید از فر استفاده نمایید سیخ ها را درون سینی فر نسوز بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه سیخ های حاوی سینه مرغ را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید
توجه داشته باشید که بهتر است برای تهیه جوجه کباب اسپانیایی از شب قبل مرغ را درون مواد مرینیت قرار دهید تا خوش طعم تر شود
در صورت تمایل می توانید بعد از پخت جوجه کباب آن را به کمک روش های تزیین جوجه کباب به زیبایی تزیین نمایید و این غذای فرنگی را به همراه برنج یا نان میل نمایید
دستور تهیه دسر پان اسپانیا دسر پان اسپانیا از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان ها این دسر فرنگی را در منزل به راحتی تهیه نمایید
مواد لازم برای ۵ نفر گردو خرد شده : نصف پیمانه آرد : نصف پیمانه تخم مرغ : دو عدد شکر : یک لیوان شیر : یک لیوان نشاسته : دو قاشق غذاخوری وانیل : نصف قاشق چایخوری کره : ۵۰ گرم بیسکویت : یک تا دو بسته کاکائو : سه قاشق غذاخوری خامه : ۱۵۰ گرم طرز تهیه دسر پان اسپانیا در منزل برای تهیه دسر پان اسپانیا ابتدا شکر و تخم مرغ را درون ظرفی مناسب بریزید و هم بزنید و شیر را درون قابلمه ای مناسب بریزید و نشاسته را درون مقداری شیر سرد حل نمایید و به شیر درون قابلمه بیفزایید
در مرحله بعدی طرز تهیه دسر پان اسپانیا آرد را الک نمایید و به شیر بیفزایید سپس مخلوط تخم مرغ را به شیر بیفزایید و این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم حرارت گاز قرار دهید تا غلیظ شود سپس کره و وانیل را به مخلوط مواد بیفزایید و خامه را در انتهای پخت مواد به آن اضافه نمایید
بعد از آماده شدن مواد دسر می توانید آن را به دو قسمت تقسیم نمایید و مواد دسر را با پودر کاکائو ترکیب نمایید و باقی مانده مواد را به صورت سفید نگه دارید سپس ته ظرفی مناسب یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید و از مایه قهوه ای روی بیسکویت ها بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت روی مایه قهوه ای بچینید و گردو را روی آن بپاشید و روی سطح بیسکویت ها و گردو کرم رنگ سفید را بریزید سپس دسر پان اسپانیا را به زیبایی تزیین نمایید
در این مطلب ست غذای اسپانیایی را پیش رو داشتید که امیدواریم از تهیه این منوی غذایی نهایت بهره را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده تان سپری نمایید
منبع : آرگا برچسب :
پیشنهاد آشپزی با ست غذایی اسپانیایی غذاهای اسپانیایی تنوع زیادی دارند و اگر پیش غذا و غذای اصلی و دسر اسپانیایی با دقت زیادی تهیه شوند شما می توانید در آخر هفته اعضای خانواده تان را به سرو ست غذایی لذیذی دعوت نمایید
دستور تهیه سوپ اسفناج و خامه سوپ اسفناج و خامه از انواع پیش غذاهای اشتهاآور است و شما می توانید این نوع سوپ را در منزل به راحتی تهیه نمایید و از مهمان ها و اعضای خانواده تان پذیرایی ویژه ای را داشته باشید
مواد لازم روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری اسفناج ساطوری شده : نیم کیلوگرم پیاز متوسط ساطوری شده : ۱ عدد لیموترش : ۱ عدد خامه : ۱ پیمانه شوید ساطوری شده : سه قاشق غذاخوری خیار متوسط ساطوری شده : دو عدد پنیر پارمزان یا پنیر موتزارلا رنده شده : ۴ قاشق غذاخوری فلفل : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه برای پخت سوپ اسفناج و خامه ابتدا روغن را درون تابه ای مناسب بریزید و تابه را روی حرارت متوسط شعله گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را تفت دهید و اسفناج را به پیاز بیفزایید و مخلوط مواد را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر تفت دهید
در این مرحله پیاز و اسفناج را به کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز به صورت پوره درآورید سپس دوباره مخلوط این مواد را درون تابه بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید و دو پیمانه آب به مخلوط مواد سوپ بیفزایید و اجازه دهید تا سوپ به مدت ۲۰ دقیقه پخته شود
در این مرحله از طرز تهیه سوپ اسفناج ، خامه و لیموترش را به سوپ بیفزایید و سوپ را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا خنک شود سپس خیار و شوید و پنیر رنده شده را به همراه نمک و فلفل به سوپ اسفناج بیفزایید و سوپ را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و به کمک روش های تزیین سوپ آن را تزیین نمایید
دستور تهیه جوجه کباب اسپانیایی جوجه کباب از انواع غذاهای مجلسی و پرطرفدار می باشد و شما می توانید برای طرز تهیه جوجه کباب از روش های مختلف فرنگی و ایرانی استفاده نمایید
مواد لازم برای ۴ نفر پودر زیره : ۱/۲ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز : ۱/۲ قاشق چایخوری سیر ساطوری شده : دو حبه پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری آبلیمو : دو قاشق غذاخوری روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری سینه مرغ : نیم کیلوگرم نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم طرز تهیه جوجه کباب اسپانیایی برای تهیه جوجه کباب اسپانیایی ابتدا ادویه ها را به همراه آبلیمو و روغن و فلفل و نمک درون ظرفی مناسب بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید سپس سینه مرغ را به اندازه مکعب های ۲ سانتی برش بزنید
هر دو یا سه عدد سینه مرغ را به یک خلال دندان بکشید و سیخ های جوجه را درون ظرفی مناسب قرار دهید و مایه طعم دهنده را روی تکه های سینه مرغ بریزید و ظرف حاوی سینه مرغ را به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود
در این مرحله از طرز تهیه جوجه کباب سیخ های کوچک را روی منقل یا توری کباب کنید
اگر تمایل دارید از فر استفاده نمایید سیخ ها را درون سینی فر نسوز بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه سیخ های حاوی سینه مرغ را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید
توجه داشته باشید که بهتر است برای تهیه جوجه کباب اسپانیایی از شب قبل مرغ را درون مواد مرینیت قرار دهید تا خوش طعم تر شود
در صورت تمایل می توانید بعد از پخت جوجه کباب آن را به کمک روش های تزیین جوجه کباب به زیبایی تزیین نمایید و این غذای فرنگی را به همراه برنج یا نان میل نمایید
دستور تهیه دسر پان اسپانیا دسر پان اسپانیا از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان ها این دسر فرنگی را در منزل به راحتی تهیه نمایید
مواد لازم برای ۵ نفر گردو خرد شده : نصف پیمانه آرد : نصف پیمانه تخم مرغ : دو عدد شکر : یک لیوان شیر : یک لیوان نشاسته : دو قاشق غذاخوری وانیل : نصف قاشق چایخوری کره : ۵۰ گرم بیسکویت : یک تا دو بسته کاکائو : سه قاشق غذاخوری خامه : ۱۵۰ گرم طرز تهیه دسر پان اسپانیا در منزل برای تهیه دسر پان اسپانیا ابتدا شکر و تخم مرغ را درون ظرفی مناسب بریزید و هم بزنید و شیر را درون قابلمه ای مناسب بریزید و نشاسته را درون مقداری شیر سرد حل نمایید و به شیر درون قابلمه بیفزایید
در مرحله بعدی طرز تهیه دسر پان اسپانیا آرد را الک نمایید و به شیر بیفزایید سپس مخلوط تخم مرغ را به شیر بیفزایید و این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم حرارت گاز قرار دهید تا غلیظ شود سپس کره و وانیل را به مخلوط مواد بیفزایید و خامه را در انتهای پخت مواد به آن اضافه نمایید
بعد از آماده شدن مواد دسر می توانید آن را به دو قسمت تقسیم نمایید و مواد دسر را با پودر کاکائو ترکیب نمایید و باقی مانده مواد را به صورت سفید نگه دارید سپس ته ظرفی مناسب یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید و از مایه قهوه ای روی بیسکویت ها بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت روی مایه قهوه ای بچینید و گردو را روی آن بپاشید و روی سطح بیسکویت ها و گردو کرم رنگ سفید را بریزید سپس دسر پان اسپانیا را به زیبایی تزیین نمایید
در این مطلب ست غذای اسپانیایی را پیش رو داشتید که امیدواریم از تهیه این منوی غذایی نهایت بهره را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده تان سپری نمایید
منبع : آرگا برچسب :
کامنت ها
یادداشت