طرز تهیه شیرینی پیروک خوشمزه و دوست داشتنی در خانه
طرز تهیه شیرینی پیروک بسیار ساده است، این شیرینی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار می باشد. که می توانید با کمی مهارت شیرینی پزی به راحتی در خانه تهیه نمایید.
The post طرز تهیه شیرینی پیروک خوشمزه و دوست داشتنی در خانه appeared first on آرگا.
شیرینی پیروک یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، در ادامه مطلب طرز تهیه شیرینی پیروک را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد
پخت شیرینی پروک نیز همچون طرز پخت شیرینی مادلین، شیرینی ونیزی و شیرینی برنجی با کمی مهارت آشپزی در خانه امکان پذیر است
مواد لازم کره : ۱۵۰ گرم شکر : ۹۰ گرم تخم مرغ : ۲ عد پوست پرتقال رنده شده : یک قاشق چای خوری آرد : ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری مارمالاد به دلخواه : یک پیمانه زرده تخم مرغ برای تزئین : یک عدد طرز تهیه شیرینی پیروک در طرز تهیه شیرینی پیروک ابتدا قالب تارتی به قطر ۲۳ سانتی متر را چرب کنید و حالا کره نرم شده را با شکر به وسیله همزمان برقی هم بزنید تا صاف و یک دست شود
حالا تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید سپس پوست پرتقال را به همراه آرد و بیکینگ پودر به آن اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط کنید
در این مرحله از روش تهیه شیرینی پیروک، نصف بیشتر خمیر را داخل قالب پهن کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزد
زمانی که پخته شده اجازه دهید خنک شود سپس مارمالاد بر روی آن بریزید و صاف کنید، حالا به باقی مانده خمیر کمی آرد اضافه کنید و روی سطح آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت سه میلیمتر باز کنید
با استفاده از رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به شکل نوار های باریکی به عرض یک سانتی متری برش دهید و روی مارمالاد به شکل ضربدر بگذارید
در این مرحله از روش تهیه شیرینی پیروک، حالا روی آن را با زرده تخم مرغ تزئین کنید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد طلایی رنگ شود
حالا پیروک را بر روی پنجره سیمی بگذارید تا سرد شود سپس آن را به منظور پذیرایی در دیس زیبایی بچینید
نکات تکمیلی در مورد شیرینی پیروک شیرینی پیروک را می توانید به عنوان میان وعده و دسر سرو کنید
زمان آماده سازی مواد اولیه آن تقریبا ۳۰ دقیقه می باشد
زمان پخت و انتظار آن حدود ۴۰ دقیقه است
مقدار مواد اولیه گفته شده برای شش نفر مناسب می باشد
منبع : آرگا برچسب : انواع شیرینی
پخت شیرینی پروک نیز همچون طرز پخت شیرینی مادلین، شیرینی ونیزی و شیرینی برنجی با کمی مهارت آشپزی در خانه امکان پذیر است
مواد لازم کره : ۱۵۰ گرم شکر : ۹۰ گرم تخم مرغ : ۲ عد پوست پرتقال رنده شده : یک قاشق چای خوری آرد : ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری مارمالاد به دلخواه : یک پیمانه زرده تخم مرغ برای تزئین : یک عدد طرز تهیه شیرینی پیروک در طرز تهیه شیرینی پیروک ابتدا قالب تارتی به قطر ۲۳ سانتی متر را چرب کنید و حالا کره نرم شده را با شکر به وسیله همزمان برقی هم بزنید تا صاف و یک دست شود
حالا تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید سپس پوست پرتقال را به همراه آرد و بیکینگ پودر به آن اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط کنید
در این مرحله از روش تهیه شیرینی پیروک، نصف بیشتر خمیر را داخل قالب پهن کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزد
زمانی که پخته شده اجازه دهید خنک شود سپس مارمالاد بر روی آن بریزید و صاف کنید، حالا به باقی مانده خمیر کمی آرد اضافه کنید و روی سطح آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت سه میلیمتر باز کنید
با استفاده از رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به شکل نوار های باریکی به عرض یک سانتی متری برش دهید و روی مارمالاد به شکل ضربدر بگذارید
در این مرحله از روش تهیه شیرینی پیروک، حالا روی آن را با زرده تخم مرغ تزئین کنید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد طلایی رنگ شود
حالا پیروک را بر روی پنجره سیمی بگذارید تا سرد شود سپس آن را به منظور پذیرایی در دیس زیبایی بچینید
نکات تکمیلی در مورد شیرینی پیروک شیرینی پیروک را می توانید به عنوان میان وعده و دسر سرو کنید
زمان آماده سازی مواد اولیه آن تقریبا ۳۰ دقیقه می باشد
زمان پخت و انتظار آن حدود ۴۰ دقیقه است
مقدار مواد اولیه گفته شده برای شش نفر مناسب می باشد
منبع : آرگا برچسب : انواع شیرینی
کامنت ها
یادداشت