یک آشپزی ویژه برای آخر هفته ۹ اسفند ماه با منوی ژاپنی
در این مطلب سری به آشپزخانه ژاپنی زده ایم و منوی غذایی بی نظیری را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم با تهیه آن اعضای خانواده تان را سوپرایز کنید.
The post یک آشپزی ویژه برای آخر هفته ۹ اسفند ماه با منوی ژاپنی appeared first on آرگا.
سالاد سیب زمینی و کباب ژاپنی و دسر سیب و شیر از انواع غذاها و خوراکی های خوشمزه ژاپنی هستند که با ذائقه ایرانی ها نیز جور در می آیند و شما می توانید این منوی غذایی را در منزل به راحتی تهیه کنید
پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته با منوی ژاپنی بهتر است برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی تان برخی اوقات پیش غذاها و غذاها و دسرهای فرنگی را نیز در منزل تهیه نمایید و اگر شما از آن دسته از کدبانوهایی هستید که تمایل دارید آخر هفته برای دور هم جمع کردن اعضای خانواده تان آشپزی متفاوتی داشته باشید بهتر است از تهیه انواع غذاها و خوراکی های فرنگی غافل نشوید
دستور تهیه سالاد سیب زمینی ژاپنی سالاد سیب زمینی ژاپنی از انواع سالادهای خوشمزه و مقوی است که مانند سالاد الویه از ترکیب سیب زمینی پخته با کالباس و سبزیجات تشکیل می شود و شما می توانید این سالاد را به راحتی در منزل تهیه نمایید
مواد لازم تخم مرغ بزرگ : یک عدد سیب زمینی پخته بزرگ : ۳ عدد هویج متوسط : دو عدد خیار متوسط : دو عدد نمک : به مقدار لازم کالباس گوشت : دو تا سه ورق ذرت پخته : ۱/۴ لیوان فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری سرکه سفید : دو قاشق چایخوری سس مایونز : ۴ تا ۶ قاشق غذاخوری طرز تهیه سالاد ژاپنی برای تهیه سالاد ژاپنی ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ را پوست بگیرید و با کمک چنگال آن ها را درون ظروف جداگانه ای له کنید
کالباس را به صورت قطعات کوچکی ریز کنید
هویج را به مدت دو تا سه دقیقه درون آب جوش قرار دهید سپس آن را از آب بیرون آورید و پوست هویج را بگیرید و با کمک رنده هویج را به صورت چیپسی رنده نمایید
پوست خیارها را نیز بگیرید و با کمک رنده خیارها را به صورت چیپسی رنده کنید
در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد ژاپنی روی خیارها و هویج های چیپسی شده یک قاشق چایخوری نمک بریزید و بعد از گذشت ۵ دقیقه خیار و هویج ها را بشویید و خیار و هویج های خرد شده را خشک کنید
روی سیب زمینی های له شده مقداری فلفل و نمک و سرکه بریزید سپس تخم مرغ و خیار و هویج و کالباس و ذرت را به سیب زمینی اضافه کنید و همه مواد سالاد را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید
در مرحله آخر دستور تهیه سالاد ژاپنی سس مایونز را به مواد سالاد بیفزایید سپس این سالاد خوشمزه را درون یخچال قرار دهید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند
می توانید این پیش غذای خوشمزه را به کمک روش های تزیین سالاد الویه به زیبایی تزیین کنید
دستور تهیه کباب ژاپنی لذیذ کباب ژاپنی از انواع غذاهای خوش طعم است و اگر شما تمایل دارید برای آخر هفته غذای مجلسی و بی نظیری را در تهیه کنید بهتر است از پخت این غذای لذیذ غافل نشوید
مواد لازم سیر خرد شده : ۴ حبه روغن مایع : دو قاشق یوپخوری پودر زنجبیل : یک قاشق چاخوری شیره انگور : یک قاشق سوپخوری گوشت فیله یا راسته گوساله : ۱۲۵ گرم سس سویا : یک قاشق سوپخوری پودر خردل : یک قاشق چایخوری طرز تهیه کباب ژاپنی در منزل برای تهیه کباب ژاپنی ابتدا گوشت را به صورت نوارهای یک سانتی متری خرد کنید
درون ظرفی مناسب سیر خرد شده و روغن مایع و پودر زنجبیل و پودر خردل و سس سویا و شیره انگور را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس برش های گوشت را درون مخلوط این مواد قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید ظرف حاوی گوشت به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند و بعد از مدت زمان ذکر شده گوشت ها را به سیخ بکشید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آن ها را کباب کنید و در طول این مدت زمان سیخ ها را برگردانید تا همه قسمت های گوشت پخته و کبابی شود
دسر شیر و سیب ژاپنی دسر سیب و شیر از انواع دسرهای زمستانی و خوشمزه است که به سادگی می توانید آن را در منزل و برای پذیرایی از مهمان ها و اعضای خانواده تان تهیه نمایید
مواد لازم سیب پوست کنده و مکعبی خرد شده : یک عدد شکر قهوه ای : ۱ پیمانه پودر نشاسته ذرت : یک قاشق غذاخوری شیر سویا یا شیر بادام : ۱ پیمانه عصاره وانیل : یک قطره زنجبیل رنده شده : ۱ قاشق چایخوری دارچین : به مقدار لازم طرز تهیه دسر شیر و سیب برای تهیه دسر شیر و سیب ابتدا سیب های خرد شده را با مقداری روغن نارگیل و شکر تفت دهید سپس شکر را روی سیب ها بریزید و اجازه دهید شکر و سیب به مدت چند دقیقه در دمای اتاق بمانند تا آب بیندازند سپس مخلوط شکر و سیب را درون قابلمه ای کوچک بریزید و اجازه دهید تا سیب تقریبا پخته شود
در مرحله بعدی طرز تهیه دسر سیب و شیر، زنجبیل رنده شده را به مخلوط دسر بیفزایید و پودر نشاسته ذرت را درون شیر سرد حل کنید و محلول شیر را روی مواد دسر بریزید و هم بزنید سپس مایه دسر را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا آرام آرام سفت و شبیه به فرنی شود سپس عصاره وانیل را به مایه دسر بیفزایید و مواد را هم بزنید و از روی حرارت گاز بردارید و درون ظرفی مناسب بریزید و روی دسر مقداری پودر دارچین بریزید سپس این دسر خوشمزه را درون یخچال قرار یا فریزر قرار دهید تا ببندد
در این مطلب با دستور تهیه سالاد سیب زمینی و کباب ژاپنی و دسر سیب و شیر آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذا و خوراکی های خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید و آخر هفته خوبی را در کنار اعضای خانواده تان سپری نمایید
منبع : آرگا برچسب :
پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته با منوی ژاپنی بهتر است برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی تان برخی اوقات پیش غذاها و غذاها و دسرهای فرنگی را نیز در منزل تهیه نمایید و اگر شما از آن دسته از کدبانوهایی هستید که تمایل دارید آخر هفته برای دور هم جمع کردن اعضای خانواده تان آشپزی متفاوتی داشته باشید بهتر است از تهیه انواع غذاها و خوراکی های فرنگی غافل نشوید
دستور تهیه سالاد سیب زمینی ژاپنی سالاد سیب زمینی ژاپنی از انواع سالادهای خوشمزه و مقوی است که مانند سالاد الویه از ترکیب سیب زمینی پخته با کالباس و سبزیجات تشکیل می شود و شما می توانید این سالاد را به راحتی در منزل تهیه نمایید
مواد لازم تخم مرغ بزرگ : یک عدد سیب زمینی پخته بزرگ : ۳ عدد هویج متوسط : دو عدد خیار متوسط : دو عدد نمک : به مقدار لازم کالباس گوشت : دو تا سه ورق ذرت پخته : ۱/۴ لیوان فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری سرکه سفید : دو قاشق چایخوری سس مایونز : ۴ تا ۶ قاشق غذاخوری طرز تهیه سالاد ژاپنی برای تهیه سالاد ژاپنی ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ را پوست بگیرید و با کمک چنگال آن ها را درون ظروف جداگانه ای له کنید
کالباس را به صورت قطعات کوچکی ریز کنید
هویج را به مدت دو تا سه دقیقه درون آب جوش قرار دهید سپس آن را از آب بیرون آورید و پوست هویج را بگیرید و با کمک رنده هویج را به صورت چیپسی رنده نمایید
پوست خیارها را نیز بگیرید و با کمک رنده خیارها را به صورت چیپسی رنده کنید
در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد ژاپنی روی خیارها و هویج های چیپسی شده یک قاشق چایخوری نمک بریزید و بعد از گذشت ۵ دقیقه خیار و هویج ها را بشویید و خیار و هویج های خرد شده را خشک کنید
روی سیب زمینی های له شده مقداری فلفل و نمک و سرکه بریزید سپس تخم مرغ و خیار و هویج و کالباس و ذرت را به سیب زمینی اضافه کنید و همه مواد سالاد را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید
در مرحله آخر دستور تهیه سالاد ژاپنی سس مایونز را به مواد سالاد بیفزایید سپس این سالاد خوشمزه را درون یخچال قرار دهید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند
می توانید این پیش غذای خوشمزه را به کمک روش های تزیین سالاد الویه به زیبایی تزیین کنید
دستور تهیه کباب ژاپنی لذیذ کباب ژاپنی از انواع غذاهای خوش طعم است و اگر شما تمایل دارید برای آخر هفته غذای مجلسی و بی نظیری را در تهیه کنید بهتر است از پخت این غذای لذیذ غافل نشوید
مواد لازم سیر خرد شده : ۴ حبه روغن مایع : دو قاشق یوپخوری پودر زنجبیل : یک قاشق چاخوری شیره انگور : یک قاشق سوپخوری گوشت فیله یا راسته گوساله : ۱۲۵ گرم سس سویا : یک قاشق سوپخوری پودر خردل : یک قاشق چایخوری طرز تهیه کباب ژاپنی در منزل برای تهیه کباب ژاپنی ابتدا گوشت را به صورت نوارهای یک سانتی متری خرد کنید
درون ظرفی مناسب سیر خرد شده و روغن مایع و پودر زنجبیل و پودر خردل و سس سویا و شیره انگور را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس برش های گوشت را درون مخلوط این مواد قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید ظرف حاوی گوشت به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند و بعد از مدت زمان ذکر شده گوشت ها را به سیخ بکشید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آن ها را کباب کنید و در طول این مدت زمان سیخ ها را برگردانید تا همه قسمت های گوشت پخته و کبابی شود
دسر شیر و سیب ژاپنی دسر سیب و شیر از انواع دسرهای زمستانی و خوشمزه است که به سادگی می توانید آن را در منزل و برای پذیرایی از مهمان ها و اعضای خانواده تان تهیه نمایید
مواد لازم سیب پوست کنده و مکعبی خرد شده : یک عدد شکر قهوه ای : ۱ پیمانه پودر نشاسته ذرت : یک قاشق غذاخوری شیر سویا یا شیر بادام : ۱ پیمانه عصاره وانیل : یک قطره زنجبیل رنده شده : ۱ قاشق چایخوری دارچین : به مقدار لازم طرز تهیه دسر شیر و سیب برای تهیه دسر شیر و سیب ابتدا سیب های خرد شده را با مقداری روغن نارگیل و شکر تفت دهید سپس شکر را روی سیب ها بریزید و اجازه دهید شکر و سیب به مدت چند دقیقه در دمای اتاق بمانند تا آب بیندازند سپس مخلوط شکر و سیب را درون قابلمه ای کوچک بریزید و اجازه دهید تا سیب تقریبا پخته شود
در مرحله بعدی طرز تهیه دسر سیب و شیر، زنجبیل رنده شده را به مخلوط دسر بیفزایید و پودر نشاسته ذرت را درون شیر سرد حل کنید و محلول شیر را روی مواد دسر بریزید و هم بزنید سپس مایه دسر را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا آرام آرام سفت و شبیه به فرنی شود سپس عصاره وانیل را به مایه دسر بیفزایید و مواد را هم بزنید و از روی حرارت گاز بردارید و درون ظرفی مناسب بریزید و روی دسر مقداری پودر دارچین بریزید سپس این دسر خوشمزه را درون یخچال قرار یا فریزر قرار دهید تا ببندد
در این مطلب با دستور تهیه سالاد سیب زمینی و کباب ژاپنی و دسر سیب و شیر آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذا و خوراکی های خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید و آخر هفته خوبی را در کنار اعضای خانواده تان سپری نمایید
منبع : آرگا برچسب :
کامنت ها
یادداشت