منوی سایت

پلو با مرغ و زعفران

پلو با مرغ و زعفران

پلوی معطر با مرغ طلایی و زعفران دم‌کرده — غذای مهمانی کلاسیک.

120 دقیقه
6 نفر
520 کالری
متوسط

مواد لازم

  • برنج: 3 لیوان
  • مرغ سینه: 600 گرم
  • زعفران دم‌کرده: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن یا کره: 100 گرم
  • نمک، هل

دستور پخت

  1. ۱

    1. برنج را خیس کرده و نیم‌پز کنید.

  2. ۲

    2. مرغ را با هل و نمک بپزید یا سرخ کنید.

  3. ۳

    3. برنج را لایه‌لایه در قابلمه بچینید، زعفران و کره اضافه کنید.

  4. ۴

    4. با دم کشیدن 45 دقیقه بپزید.

  5. ۵

    5. مرغ را روی پلو سرو کنید.

نظرات (0)

هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!

دستورهای مشابه