فرنچ فرایز خانگی
سیبزمینی سرخکرده در خانه با کمترین چربی و طعم رستورانی.
مواد لازم
- سیبزمینی: 6 عدد بزرگ
- نمک، فلفل، پودر سیر
- روغن گیاهی: به میزان لازم
دستور پخت
-
۱
1. سیبزمینی را پوست کنده و به نوارهای ضخیم برش دهید.
-
۲
2. 30 دقیقه در آب سرد بماند تا نشاسته خارج شود.
-
۳
3. خشک کنید و یکبار در روغن داغ سرخ کنید (نیمپز).
-
۴
4. دوباره در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
-
۵
5. با نمک و ادویه سرو کنید.
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده. اولین نفر باشید!